Način plaćanja

Naručene proizvode, s mogućim troškovima dostave, možete platiti virmanskom uplatom (općom uplatnicom ili putem internet bankarstva).

Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

Što znači plaćanje virmanom? Plaćanje virmanom znači plaćanje putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti. Kad u procesu kupovine odaberete plaćanje virmanom na e-mail će vam biti poslani svi podaci za izvršenje uplate. Za pomoć nam se uvijek možete obratiti na 097 616 0712 ili na mail

Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete osobno preuzeti na adresi: Franjina 7, Hrastina Samoborska.
Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broju telefona 097/616 0712 a prilikom preuzimanja ponesite sa sobom kopiju računa koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. Osobno preuzimanje proizvoda  je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 097/616 0712.