ZAŠTITA PRIVATNOSTI

POLITIKA PRIVATNOSTI

U ovoj Politici privatnosti objašnjeno je na koji način web trgovina amma-strujni-krug.hr, odnosno Via prosperitas d.o.o., koristi, prikuplja, koristi i upravlja vašim osobnim podacima. Upućuju se Kupci da pažljivo pročitaju ovu Politiku privatnosti, a pristupanjem ili uporabom web trgovine amma-strujni-krug.hr, kupac potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe naše internetske kupovine.

Via prosperitas d.o.o. oduvijek poštuje pravila zaštite osobnih podataka te tako:

1. Poštujemo Vašu privatnost i izbore

2. Ne nudimo niti ne prodajemo Vaše podatke

3. Štitimo Vaše podatke te surađujemo samo sa pouzdanim partnerima
4. Ne upotrebljavamo Vaše podatke u svrhe o kojima Vas nismo obavijestili
5. Poštujemo Vaša prava i uvijek se trudimo ispuniti Vaše zahtjeve u najvećoj mogućoj mjeri i u skladu s našim pravnim i operativnim dužnostima.
Via prosperitas d.o.o. ,  odgovorna je za osobne podatke koje dijelite s nama te je “voditelj obrade podataka”, odnosno, subjekt koji određuje svrhu i način na koji će podaci biti obrađeni. Svi prikupljeni podaci strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Via prosperitas d.o.o., kao i njezini poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Ukoliko nas želite kontaktirati u vezi s Vašim osobnim podacima ili ovom Politikom, možete to učiniti na navedene kontakt podatke:
Via prosperitas d.o.o.
Josipa Jelačića 14
10430 Samobor
e-mail: info@amma-strujni-krug.hr
ŠTO SU OSOBNI PODACI
Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi. Fizička osoba čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati, izravno ili neizravno uz pomoć identifikatora kao što su ime i prezime, kućna adresa, e-mail adresa, telefonski broj, slike profila, osobne preferencije i navike kupovanja, korisnički generirani sadržaj,  IP adresa računala, MAC adresa mobilnog telefona ili kolačići.
Via prosperitas d.o.o., prikuplja informacije koje identificiraju svakog pojedinog Kupca. Kada se Kupac uključi u određene aktivnosti na internetskoj stranici amma-strujni-krug.hr, kao što su, naručivanje proizvoda, postavljanje upita, slanje povratnih informacija. Via prosperitas d.o.o., amma-strujni-krug.hr, može od Kupca zatražiti pružanje određenih informacija kao što su ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefonski broj te druge relevantne informacije.
KAKO I KADA PRIKUPLJAMO VAŠE OSOBNE PODATKE
Vaše osobne podatke prikupljamo kada je to relevantno za potrebe vas kao potrošača ili za naše poslovanje; ponekad ih dobivamo direktno od vas (prilikom registracije, kad naručite određene proizvode, kad nam šaljete upite), a ponekad ih mi prikupljamo (npr. upotrebljavamo kolačiće da bismo razumjeli kako koristite našu internetsku stranicu).
Ovisno o svrsi korištenja podataka, pravna osnova za obradu vaših podataka može biti:
– izvršenja ugovora (npr. za potrebe dostave proizvoda koje ste kupili na našoj internetskoj stranici)
– ispunjavanja zakonskih zahtjeva  (npr. izdavanje računa)
VAŠA PRAVA

Davanje privole za obradu osobnih podataka nije obvezno, ali odbijanje davanja privole na obradu podataka kako je iznad navedeno, može korisniku onemogućiti korištenje svih ili nekih sadržaja koje nudi web trgovina amma-strujni-krug.hr, ili onemogućiti dobivanje informacija o proizvodima/uslugama u našoj ponudi.

Slanjem osobnih podataka Via prosperitas d.o.o. ispitanik se ne odriče prava zajamčenih pozitivnim propisima Republike Hrvatske kojima se štite osobni podaci, a osobito prava zatražiti ispravak ili brisanje vlastitih osobnih podataka iz baze ako su isti nepotpuni, netočni ili neažurni ili njihova obrada nije u skladu s odredbama pozitivnih propisa Republike Hrvatske.

Via prosperitas d.o.o. poštuje Vaše pravo na privatnost, te smatra da je važno da možete upravljati svojim osobnim podacima. Sukladno tome, imate niz prava, uključujući:

– Pravo na pristup – imate pravo pristupiti svojim osobnim podacima koje ste nam dali
– Pravo na informiranost
RAZDOBLJE POHRANE PODATAKA
Via prosperitas d.o.o. – strujni krug, pohranjuje osobne podatke registriranih kupaca web trgovine amma-strujni-krug.hr  na razdoblje dok se ostvaruje svrha obrade, a to je razdoblje do trenutka do kada je aktivna registracija i razdoblje trajanja garancije na proizvod i pravo na reklamaciju.

IZMJENA POLITIKE PRIVATNOSTI
Ovu Politiku privatnosti, Via prosperitas d.o.o., amma-strujni-krug.hr može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Politike privatnosti na internetskoj stranici amma-strujni-krug.hr. Zato Via prosperitas d.o.o. poziva Kupce da povremeno pregledaju ovu Politiku privatnosti na kojoj će biti označene nove izmjene, ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ukoliko se Kupac ne slaže s ovom Politikom privatnosti, upućujemo Kupca da napusti te da ne pristupa i ne koristi web trgovinu amma-strujni-krug.hr. Izmjena Politike privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici amma-strujni-krug.hr. Nastavak uporabe web trgovine amma-strujni-krug.hr od strane Kupca nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da Kupac potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Politiku privatnosti.
KONTAKTIRAJTE NAS
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, komentara i zahtjeva vezanih za Pravila zaštite osobnih podataka, molimo Vas da nas kontaktirate na info@amma-strujni-krug.hr. Isto vrijedi i kada želite imati pristup bilo kojoj informaciji koju imamo o Vama, a koja je prikupljena putem ove web trgovine ili kada želite da ta informacija bude ispravljena ili izbrisana.