LED VRTNE SVJETILJKE!

LED VRTNE SVJETILJKE! Savršeno osvjetljenje na otvorenom. Učinite svoj eksterijer, zidove, vrtove osvijetljenim nakon zalaska sunca. Vanjskim rasvjetnim tijelima ukrasite svoje puteve, osvjetlite zidove, podove i stropove.

0
Read More

UKUSNI I MIRISNI VAFLI !!!

UKUSNI I MIRISNI VAFLI !!! U početku je pečenje vafla bio težak posao Vafli su se stoljećima pekli ručno, na otvorenoj vatri, uz pomoć pekača s dugom drvenom ručkom, koji su se sastojali od dvije međusobno spojene ploče od teškog lijevanog željeza (stoga su se vafli nazivali i željezni kruh) pa je za pečenje trebalo imati i snage i vremena. K tome, pečenje je zahtijevalo i mnogo vještine i iskustva, jer je pekač najprije trebalo dobro zagrijati i s jedne…

0
Read More

BLAUPUNKT PROIZVODI

BLAUPUNKT PROIZVODI dostupni u web trgovini amma-strujni-krug.hr Svaki je predmet pažljivo testiran od strane tehničara i označen pečatom za kvalitetu – plavom točkom. Plava točka brzo je postala simbolom izvanredne kvalitete. 2015.godine Blaupunkt je nagrađen kao “Brand stoljeća – njemački brand standardi”

0
Read More

SEVERIN APARATI

SEVERIN APARATI! Novo u ponudi web trgovine amma-strujni-krug.hr SEVERIN – dugogodišnji njemački brend s posebnim naglaskom na kvalitetu i tradiciju. Proizvodnja i distribucija kvalitetnih elektroničkih uređaja za dom počela je prije 60 godina. Svojim proizvodima olakšavaju svakodnevni život i čine ga ugodnijim. SEVERIN je jednostavan brend za generaciju koja je orijentirana na kvalitetu i dizajn.

0
Read More